Бургас все още е в очакване: Пробите на несебърлията и студентката със съмнения за коронавирус готови утре

img

Утре следобед ще стане ясен резултатът от пробите за коронавирус на 40-годишния мъж от община Несебър и студентката, които са изолорани в Инфекциозното отделение. Това съобщи за БургасИНФО директорът на РЗИ-Бургас д-р Георги Паздеров. Двамата пациенти бяха приети в болница, след като развиха симптоми, подобни на грип, след завръщането им от Северна Италия.

„Пробите са изпратени вчера по обяд в Националния център по заразни и паразитни болести и се очаква резултатът да излезе в четвъртък по обяд”, уточни д-д Паздеров. Взетите проби са носън и гърлен секрет. Те са транспортирани до София от специална куриерска фирма.

Д-р Паздеров заяви за БургасИНФО, че двамата пациенти са в добро състояние.

По-рано д-р Кантарджиев от Националния център по заразни и паразитни болести заяви, че вчерашните проби за отрицателни, но без да уточнява дали става дума и за Бургас. Според Регионалната здравна инспекция, отговаряща за областта, резултат от изследванията на двамата пациенти все още няма.

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  Susan Benson
  2020-05-22 21:27:35

  Здравейте, имате ли нужда от бърз заем? Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант. С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства и с наличието на паричен излишък в моята компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение, като финансираме клиенти в и извън Европа със заем. Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът Ви е „ДА“, ще Ви посъветвам да се свържете с моята компания. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Всичко, което трябва да направите е да ни пишете по имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага. Ние сме цялостна компания за финансови услуги и сме решени да ви помогнем да подобрите дългосрочните и краткосрочните си финансови цели, защото вашата финансова стабилност е нашата крайна цел.

 •  
  Димитър Бинев
  2020-03-29 20:45:10

  студентка в италия - нсе едно д-р Контева ако не беше на ти с проф Иво Петров - нямаще сега да жъне успех в инвазивната кардиология в бургас

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас