Младият ходжа, родопчанинът Алейдин: Нямаш ли здраве, късмет и семейство, и милиони да имаш полза няма

img

Поради доказаната си работа Алейдин се връща отново за пореден път и ще приема в Бургас във четвъртък, петък, събота и неделя – 27, 28, 29 февруари и 1-ви март от 9:00 ч. до 19:30 ч. чрез предварително записване на тел. 0892 79 87 18 и 0877 36 46 53.

Първо прочети статията внимателно докрай, и ако наистина имаш нужда, тогава се обади, казва Алейдин.

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е 41 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 17 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа и да помага на хората – и според Корана, това е шарлатанство.

– Алейдин, как получи дарбата си и какво се случи с теб?

– Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава – като на сън, ми се яви един много възрастен човек с бяла дълга брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би защото съм българин-мохамеданин, помак, с което се гордея. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: “Алейдинчо, ще те даря оттук-нататък с такава дарба, която ще ти позволява да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии.” Оттогава започнах да се занимавам с това.

– Какво казваш на хората, когато им гледаш?

– Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това – за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде, ако има имот за продаване/купуване – до колко време ще се осъществи сделката. Ако даденият човек има направена магия, мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита магията, кой я е направил, дали е мъж или жена, първата буква на човека, дали е близък, роднина, комшия, колега и т.н. и за какво е направена, с каква цел. Ходжата може да помага и да разваля магия на снимка на друг човек, стига да не е починал.

– Какви болести лекуваш със свещената си книга?

-Лекувам всякакъв вид заболявания чрез Корана, с изключение на ракови болести, диабет и тумори. Когато проблемът не е за мен, казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите, се правят, че могат да се справят. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място. Най-успешни случаи имам с лечението за следните болести и зависимости: алкохолизъм, хазарт, наркотици, припадъци, епилепсия, уплах, страх, стрес, депресия, страхова невроза, заекване, напикаване и най-вече проблеми със забременяване.

– Изморяваш ли се много, когато разваляш магии? Все пак това е пхическо натоварване?

– Свикнал съм да устоявам, все пак 15 години се занимавам с това, въпреки че – признавам, понякога ми е трудно. Миналата година, когато развалях магии във Враца, на жена медицински работник, дори 3-4 минути не бях на себе си, прилоша ми и ме свестяваха с вода. Всеки човек може да ви каже, че имате магия. Виждате вече по телевизията какво става, но не от всеки файда ще видите. Искам да подчертая, че човек, който е патил от магии – вярва, който не е патил, не вярва и се подиграва.

-Ако ти предложат голяма сума пари, ще склониш ли да направиш магия?

-Човек, който има страх и вяра от Всевишния, и милее за здравето си, за децата си и семейството си, никога не би склонил да направи магия без значение дали е бяла или черна. Да не забравяме, че всичко се връща на тоя свят и оня отгоре удря на най-милото и на здравето. Който гроб копае други му, сам попада в него.

– Само обикновени хора ли те търсят за помощ?

– Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от Общината, от съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и ще водят техни близки и приятели.

– По какъв начин разваляш магиите и лекуваш хората?

– Когато лекувам дадена болест или развалям магии, го правя пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство, според нашата религия. Когато развалям магия, правя и защита и давам гаранция, че оттук-нататък 7 години даденият човек магия не може да го хване, дори отново да се опитат да му направят. Девизът ми е: “Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен”. Ето вижте и прочетете и се позамислете какво са казали някои от тях след като са се обаждали след това по телефона да ми благодарят.

– Знаем, че всяко нещо си има цена и безплатен обяд няма никъде. При теб какви са цените?

– Човек, който наистина помага на хората публично обявява цените си в медиите, не ги крие като някои мои колеги от телевизията, които казват “Обади ми се след предаването.”

Който не ми вярва, нека влезе в интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е различна – все пак идвам от Родопите и имам разходи – за път, за хотели, да не говорим за храната. Не работя на космически цени, като някои мои колеги, за които говориха в “Господари на ефира” и в БТВ – Репортерите преди и които за едно гледане вземат по 250-500 лева, за едно разваляне на магия искат и изнудват хората от 2,3,5,8 до 10 000 лева. Ако някой не вярва, нека се обади на другите ми колеги по телевизията и да се увери сам. Мен по телевизията не ме дават и не желая да ме дават, при мен рекламата е от уста на уста и отзивите на хората по медиите.

При мен цената за едно гледане в Бургаска област е 94 лева, а когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема или магията – дали са по-стари, или отскоро. Но моите цени не са космически като техните в хиляди левове.

Ако магията са развали в същия ден, когато съм гледал на дадения човек цената e доста по-ниска отколкото другия път.

Д.В. ж.к. „Лазур”

Миналата година в средата на септември ходих при родопския ходжа, когато приемаше в Бургас. Без да посещава дома ми, каза, че върху съпругът ми има направена магия, която аз сама си намерих върху калника на колата му, наъхана в една малка дупка. Муската беше направена да започне да си има безпричинни спънки на работното място, колеги да прехвърлят вината си върху него и в един даден момент да остане без работа. След като се двоумях, но реших да се предоверя на родопчанина и той ми каза, че ако се развали магията, мъжът ми ще си остане на същото работно място, и аз му се доверих. След като развалихме магията, от 5-6 месеца тези спънки и проблеми на работното място иждам, че вече ги няма. Желая на Алейдин моите пожелания да се сбъднат и те в негови желания.

А. Н. село Страцин, община Поморие

В началото на месец декември миналата година ходих при него, което приемаше в нашия град. Без да му казвам какво ме мъчи и тормози, след като отвори неговата книга, с която работи, ми каза, че на семейството има направена магия и беше направена с такава цел към мен. Беше сложена зад радиатора в стаята ми. Направена беше от уж най-добрата ми комшийка, която редовно идваше у нас. Целта й беше да започна да слабея, да нямам апетит, да си внушавам, да ми се причуват и привиждат разни неща в дома ми. След като ходих при Алейдин и той ми изчисти мръсотиите, вече от 2-3 месеца се чувствам доста по-добре и нямам тези здравословни и психични проблеми. Дори спрях и хапчетата. Има и много шарлатани, и на тях съм попадала, но за мен това младо момче е един истински човек, който на мен наистина ми помогна и не е измамник като повечето му колеги. Много рядко останаха такива колеги вече.

М.Т. от Българово

В края на месец май 2017 г. ходихме при родопчанина, когато имаше приемен ден тук. Разбрахме за него от бургаската телевизия. Близо 8 години откакто сме заедно с моята любов, но нашето желание, което искахме все не можеше да се осъществи. Беше ни писнало да ходим по доктори, болници и най-накрая решихме да пробваме и с нетрадиционна медицина. И се убедихме, че в последно време нетрадиционната медицина помага повече. Но благодарение на силата на Алейдин се радваме на момиченце на близо годинка. От сърце му дадохме парите, той си ги заслужава.

Е.Д. от Каблешково

В началото на тази година ходих при Алейдин ходжа, когато приемаше в Карнобат. Бях вдигнала ръце и много често вдигах кръвно, заради сина ми, който постоянно се напиваше и създаваше проблеми, като се събере с неговата компания. Беше се разделил дори с жена си, заради тази пукница. Вече се бях отчаяла и не вярвах, че някой може да спаси детето ми. От моя колежка от Сарафово разбрах за родопския лечител Алейдин. Не вярвах, но след като тя настояваше да отида, за което не съжалявам, виждам, че от около емсец – месец и половина синът ми е на път да с еоткаже от тази отрова. Уверих се наистина, че това младо момче ми помогна. Шапка му свалям, нямам думи и който има зор, и вярвам, нека отиде при него.

Най-новото

Актуални теми

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас