Културна организация „Арт ателие”, Народен театър „Иван Вазов „ и П.К „Ажур Пико” представят премиерата на „Приятна жена в лоша компания” в Бургас.

Пиесата от Андре Русен ще се играе на 28-и февруари от 19 ч. на сцената на ДНА. Билети вече се продават в билетен център „ Часовника” (пред хотел България). Представлението не се препоръчва за зрители под 12 г.

Приятната жена е Нина – дръзка, чаровна, неустоима, неудържима в желанието си да живее живота си така, както иска. „Лошата” компания се състои от красавеца и разбивач на женски сърца, но и самият той с разбито самочувствие Жерар, привидно безличния, но и неочаквано решителен съпруг Адолф, строгия, но чувствителен и по своему искрен полицейски инспектор. В тази очарователна френска “комедия с убийства”, както я определя авторът, има всичко, което гарантира една смислено и забавно изживяна вечер в театъра. Участват: Кръстю Лафазанов , Емануела Шкодрева , Васил Драганов , Павел Иванов.

Сценична редакция и постановка - Юрий Дачев, сценография и костюми - Радина Близнакова, музика - Асен Аврамов. Представлението не се препоръчва за зрители под 12 г.

За повече информация тел. 0894/898-098-Маруся Русева / организатор „ Арт ателие” /.