Бургаското журналистическо семейство Стела и Иван Колеви вече се радват на най-голямото си съкровище, а то е – първородният им син Валентин. Бебето на лъчезарното семейство се роди преди седмици в УМБАЛ "Дева Мария" с мънички размери, но вече изпълни сърцата на двамата си родители. От днес той си е вкъщи и е готов да вкара мама и татко в най-невероятното приключение.
„Късметлийка съм, че в това приключение имам до себе си най-прекрасния съпруг, който без съмнение ще бъде и най-добрият баща на света.“, обяви Стела, която в бургаските медийни среди е известна с невероятната си усмивка и заряд. Тя беше острие на сайта burgas24, преди месеци излезе от журналистическите среди, но със сигурност сърцето й не е спряло да трепти и да реагира в случай на новина или забелязана несправедливост. Макар че то сега ще е превзето от малкия Валентин.
„Днес е страхотен ден за моето семейство. Малкият Валенти вече е вкъщи, при двама родители, които много го обичат. Благодаря на невероятната ми съпруга Стела Колева, която ме дари с най-голямата радост. Както казах в брачния обет – сигурен съм, че ще е страхотна майка, а двамата ще бъдем отличен отбор. Валентин ще живее във вълнуващи времена, в един нов свят, който го очаква.“, смята Иван Колев, който е зам.главен редактор на Флагман.бг. Младият татко не спира да отразява политически и обществени събития, въпреки че най-голямата му емоция са съпругата Стела и наследника Валентин.

Екипът на БургасИНФО честити на Стела и Иван появата на тяхното слънце Валентин, нека да бъде здрав, силен, да огрява сърцата и дома им и да ги води в най-красивото приключение в живота!