Очарователната Мария и нейният любим Веселин са една от влюбените двойки, които избраха специалната дата 20. 20. 2020 г., за да станат семейство. Мария, която работи като административен секретар, допълни емоцията, като избра червена рокля за паметното събитие. Тя пристигна сияеща в ритуалната зала на ул. „Вардар“1. Именно струпването на еднаквите цифри в датата, накарало младото семейство да пристъпи към подписването на граждански брак, въпреки че вече от 8 години са заедно. Веселин е моряк и по щастливо течение на обстоятелствата именно днес си е в Бургас.

„Надявам се да ни носи късмет датата.“, каза усмихнатата Мария.

Както вече БургасИНФО съобщи 12 двойки се бяха записали предварително, за да станат семейство днес, но в последния момент бройката им се увеличи на 13.

„Пожеланието “Да ви върви по вода” днес важи с пълна сила за двойките, които избраха датата 20.02.20, за сключването на своя граждански брак в Бургас! Да са щастливи!“, обави и кметът Димитър Николов.

Екипът на БургасИНФО пожелава много щастие и усмивки на Мария, а на Веселин - успешно да води новото им семейство в морето на любовта.