Бургас посрещна като свой герой златния Едмонд Назарян, кметът Димитър Николов го кани да създаде Мастер клас (СНИМКИ и ВИДЕО)

img

Новият шампион в борбата Едмонд Назарян се завърна в Бургас след триумфа си на Европейското първенство в Рим и беше посрещнат като герой в сградата на Община Бургас. Поздрави го кметът Димитър Николов, като му връчи ваучер за 12 000 лв., както и златна карта за тренировки във всички спортни бази.

Това е първата и най-голямата титла в кариерата на Назарян-младши, който преди наяколко седмици навърши 18 години. Той е състезател на СК „Бургас“.

„Преди година и половина с Николай Дачев подадохме ръка на един самороден талант. Момче с плам. Клуб „Бургас“ твърдо картонекира Едмонд. На първата пресконференция казахме, че за него ще се чува. Не само гледаме в една посока, но и се гордеем с нашия шампион. Изказвам благодарност на него и Николай. Бургас е резервоар за таланти, печелили национални и световни титли. Сигурен съм, че ще има възраждане на този спорт“, каза кметът Димитър Николов и покани шампиона Назарян да създаде мастер клас.

„Нека там младите таланти да могат да развият най-добрите си качества“, каза кметът Николов под бурните овации на присъстващите в залата спортисти от клуба по борба.

„Бях много щастлив, че зарадвах Бургас и цяла България. Когато излязох баща ми каза да се боря освободено. Аз наистина вярвах, че ще победя, излязох, за да ми вдигнат ръката“, каза Назарян-младши.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Вал
    2020-02-20 20:00:36

    Браво!

Най-новото

Актуални теми

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас