Младият родопски духовен лечител отново помага в Бургас: Щастието и късметът са за тези, които ги потърсят по-навреме

img

Поради доказаната си работа, за тези, които ползват услугите му Алейдин за пореден път ще приема в Бургас на 15, 16, 17 февруари (събота, неделя и понеделник) 2020 г. и в Поморие на 18 февруари (вторник), на 19 февруари (сряда) в Созопол, на 20 февруари (четвъртък) в Карнобат от 9:00 до 19:30 ч. чрез предварително записване на телефон 0892 79 87 18 и 0877 02 65 64.

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е 41 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 17 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа и да помага на хората – и според Корана, това е шарлатанство.

– Алейдин, как получи дарбата си и какво се случи с теб?

– Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава – като на сън, ми се яви един много възрастен човек с бяла дълга брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би защото съм българин-мохамеданин, помак, с което се гордея. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: “Алейдинчо, ще те даря оттук-нататък с такава дарба, която ще ти позволява да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии.” Оттогава започнах да се занимавам с това.

– Какво казваш на хората, когато им гледаш?

– Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това – за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде, ако има имот за продаване/купуване – до колко време ще се осъществи сделката. Ако даденият човек има направена магия, мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита магията, кой я е направил, дали е мъж или жена, първата буква на човека, дали е близък, роднина, комшия, колега и т.н. и за какво е направена, с каква цел. Ходжата може да помага и да разваля магия на снимка на друг човек, стига да не е починал.

Какви болести лекуваш със свещената си книга?

Лекувам всякакъв вид заболявания чрез Корана, с изключение на ракови болести, диабет и тумори. Когато проблемът не е за мен, казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите, се правят, че могат да се справят. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място. Най-успешни случаи имам с лечението за следните болести и зависимости: алкохолизъм, хазарт, наркотици, припадъци, епилепсия, уплах, страх, стрес, депресия, страхова невроза, заекване, напикаване и най-вече проблеми със забременяване.

Изморяваш ли се много, когато разваляш магии? Все пак това е пхическо натоварване?

– Свикнал съм да устоявам, все пак 15 години се занимавам с това, въпреки че – признавам, понякога ми е трудно. Миналата година, когато развалях магии във Враца, на жена медицински работник, дори 3-4 минути не бях на себе си, прилоша ми и ме свестяваха с вода. Всеки човек може да ви каже, че имате магия. Виждате вече по телевизията какво става, но не от всеки файда ще видите. Искам да подчертая, че човек, който е патил от магии – вярва, който не е патил, не вярва и се подиграва.

-Ако ти предложат голяма сума пари, ще склониш ли да направиш магия?

-Човек, който има страх и вяра от Всевишния, и милее за здравето си, за децата си и семейството си, никога не би склонил да направи магия без значение дали е бяла или черна. Да не забравяме, че всичко се връща на тоя свят и оня отгоре удря на най-милото и на здравето. Който гроб копае други му, сам попада в него.

Само обикновени хора ли те търсят за помощ?

– Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от Общината, от съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и ще водят техни близки и приятели.

По какъв начин разваляш магиите и лекуваш хората?

– Когато лекувам дадена болест или развалям магии, го правя пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство, според нашата религия. Когато развалям магия, правя и защита и давам гаранция, че оттук-нататък 7 години даденият човек магия не може да го хване, дори отново да се опитат да му направят. Девизът ми е: “Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен”. Ето вижте и прочетете и се позамислете какво са казали някои от тях след като са се обаждали след това по телефона да ми благодарят.

Знаем, че всяко нещо си има цена и безплатен обяд няма никъде. При теб какви са цените?

– Човек, който наистина помага на хората публично обявява цените си в медиите, не ги крие като някои мои колеги от телевизията, които казват “Обади ми се след предаването.”

Който не ми вярва, нека влезе в интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е различна – все пак идвам от Родопите и имам разходи – за път, за хотели, да не говорим за храната. Не работя на космически цени, като някои мои колеги, за които говориха в “Господари на ефира” и в БТВ – Репортерите преди и които за едно гледане вземат по 250-500 лева, за едно разваляне на магия искат и изнудват хората от 2,3,5,8 до 10 000 лева. Ако някой не вярва, нека се обади на другите ми колеги по телевизията и да се увери сам. Мен по телевизията не ме дават и не желая да ме дават, при мен рекламата е от уста на уста и отзивите на хората по медиите.

При мен цената за едно гледане в Бургас е 94 лева, а когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема или магията – дали са по-стари, или отскоро. Но моите цени не са космически като техните в хиляди левове.

АКО МАГИЯТА СА РАЗВАЛИ В СЪЩИЯ ДЕН, КОГАТО СЪМ ГЛЕДАЛ НА ДАДЕНИЯ ЧОВЕК ЦЕНАТА E ДОСТА ПО-НИСКА ОТКОЛКОТО ДРУГИЯ ПЪТ.

И.А. от град Бургас, ж.к. „Братя Миладинови”

В края на месец октомври м.г. ходих при младия ходжа, когато приемаше в града ми. Не вярвах, че вече е останал човек, който може да ми сбъдне желанието, защото над 11 години с моето слънце без да имаме здравословни проблеми и двамата, не можехме да се радваме на детенце. Пробвахме с какво ли не – медицина, инвитро, билколечение и пак нищо не ставаше. След като ходжа Алейдин ми обеща, че ще ми помогне и наистина така стана, благодарение на неговата дарба и мощ и корана, не отиде и два месеца, не можах да повярвам, че съм забременяла и с нетърпение след няколко месеца очакваме да се радваме на нашата постигната цел в живота си. За нас той наистина помага, казва тя, а който му се подиграва Господ да го съди.

В.Г. от Созопол

Миналата година преди Нова година и Коледа ходих при родопския ходжа, когато приемаше в Бургас. Без да посещава жилището ми, ми каза, че на дъщеря ми има направена магия, да започне да си има спънки с учението, да няма мерак и да се откаже. И с което и момче да започне връзка, в един даден момент тази връзка да се разтурва и макар че беше на 25 години досега имаше 4 несполучливи връзки с гаджетата си. Оказа се, че магията й беше направена от УЖ най-добрата й приятелка, която беше залепена под бюрото в стаята на дъщеря ми, както каза ходжата, но след като исках и настоявах веднага да разтурим мръсотията от месец-месец и половина виждам, че отново има мерак, желание да завърши образованието си и си има нов приятел от Китен. Желая на Алейдин това, което му иска сърце, Господ веднага да му го даде в ръце.

С.Р. от град Поморие – Старият град

Миналата година в края на лятото ходих при Алейдин ходжа, когато приемаше тук в града ни. Без да идва у нас и нямаше откъде да има информация за моето семейство, ми каза, че в семейството ни има направена черна магия за болести и смърт. И наистина това беше вярно, защото в рамките на две години, аз загубих трима човека от семейството си. Както родопчанинът ми каза, аз си намерих магията в корените на цветята в двора - с три яйца, вътре, пълни с живак, и натъпкани с иглички. Но след като развалихме магията от близо половин година този стрес, депресия, отчаяние и внушение, взе да изчезва от мен и от три месеца съм на нова работа. Не му правя реклама, нито го защитавам, но за мен това момче наистина ми помогна и го благославям и казвам на други хора за него.

Л.К. от Карнобат

Миналата година по това време ходих при ходжа Алейдин, когато приемаше в Стара Загора, защото ми омръзна да виждам как брат ми и съпругът ми злоупотребяваха всеки божи ден единият с алкохола, а другият с наркотици. Винаги бяха напушени и пияни и двамата, и ни тормозиха цялото семейство да ги финансираме постоянно. Бях изгубила всякаква надежда, но след като в една национална медия прочетох за най-младия ходжа в България, реших за последно да пробвам и при такъв човек. Само при ходжи не бях ходила да търся помощ, но след като балканджията ми даде гаранция, че може да ми помогне и за двете неща, и аз реших да му се предоверя, макар че бях малко скептично настроена, защото много бях лъгана и от лекари и от негови колежки. Вижда от 7-8 месеца, че има коренна промяна в тях и са на финала да се откажат от тези отрови. Желая на Алейдин колкото пари види в морето, толкова да са му парите в портмонето.

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"