Много достойно представяне на възпитаниците на бургаските клубове Звездичка- набор 2009 и Звезденбург- набор 2009 на провелият се турнир „Атрим Суперстарс къп 2020” за тази възрастова група. Той е традиционен по това време на годината и събира каймака на ДЮШ у нас. Домакин е Пловдив.

Наборът при "звездичките" е продуктивен и участието е с две формации. Момчетата на Звезденбург завършиха на 3- то място, като записаха 6 победи, 1 равен и 1 загуба. Интересното е че крайните шампиони от Ботев Пловдив спечелиха само 2 победи, 5 равенства и 1 загуба. Тя е инкасирана от Звезденбург. Втори се нареди отбора на Славия София с 4 победи, 3 равенства и 1 загуба.

ДфК Звездичка – постигнаха 3 победи, 3 равенства и 2 загуби , като те победиха в мача за 5-то място отбора на Фенербахче Турция след 0-0 в редовното време и 4:3 след дузпите. За невероятните спасявания по време на самия мач и дузпите, за най-добър вратар на турнира бе избран възпитаникът на школата Алекс Киков. Заради силното си представяне в пресявките, двата бургаски тима участваха до самия край в т. нар. златен поток.
Треньор и на двата отбора е Георги Цъцаров.

Крайно класиране:
1. Ботев Пловдив
2. Славия София (тим-2)
3.Звезденбург Бургас
4. Кронос Пловдив
5. Звездичка Бургас
6. Фенербахче Турция
7.Берое Стара Загора
8.Суперстарс Пловдив

Участваха още отборите на :
- - Бургас спорт
- - Несебър
- Славия София (тим-1)
- Локомотив Пловдив
- ЦСКА София
- Пловдив сити
- ОФК София

В Пловдив, агитката на Звезденбург и Звездичка се е откроявала и е била съставена от родители, приятели и нови фенове.