Ахтопол в шок от убийството на 83-годишния Калуд, роднини го открили окървавен в банята (обновена)

img

Жителите на Ахтопол са в шок от убийството на 83-годишния Калуд, за чиято смърт е задържан психичноболния му син – Георги, на 55 години. „Беше изключително услужлив, ведър и отзивчив човек. Имаше здравословен проблем и рядко излизаше от дома си, движеше се с патерици. Живееха двамата със сина си, който не работеше. Виждахме го да пуши цигара в двора и да се разхожда по улиците. Но публично проблеми не е създавал.“, коментираха пред БургасИНФО местни жители.

Припомняме, че тялото на възрастния мъж беше открито тази сутрин от негови роднини. Синът Георги отишъл до близкото магазинче да си купи цигари. Там казал, че баща му се самоубил. Продавачката, която познавала сестра му, се обадила по телефона, за да й предаде думите му. Нейният мъж отишъл в жилището на Калуд и георги и открил тялото в банята с разбита глава, вероятно ранена при падането му. По-късно станало ясно, че има и прободни рани в гърдите.

Припомняме, че за установяване съпричастността към извършеното деяние е задържан 55- годишния син Георги, който нееднократно е отвеждан за лечение в Центъра за психично здраве с диагноза „шизофрения”.

По случая се провеждат различни процесуално-следствени действия. Назначени са и множество експертизи. Образуваното досъдебно производство се наблюдава от Окръжна прокуратура – Бургас.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    ГРАД КОЗЛОДУЙ
    2019-12-02 16:09:22

    ДЬРЖАВАТА НЕ СЕ ГРИЖИ ЗА ПСИХО БОЛНИТЕ ТОЯ УБИЕЦ ЩЕ ЛЕЖИ 20 ДНИ И ЩЕ ГО ПУСНАТ ДОКАТО УБИЕ ДРУГ

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас