Бургазлията Галин Балков, на 39 години, има спешна нужда от подкрепата на хора с добри сърца в битката му за живот. Всяка помощ в момента му е изключително ценна, защото той има нужда от лечение, за да се върне здрав при семейството си. Средствата трябва да бъдат събрани бързо, тъй като му предстои трансплантация на бъбрек, като животоспасяващата операция е насрочена за 11-ти ноември!

Галин Балков страда от остра бъбречна недостатъчност с възникнали множество усложнения, налагащи спешен прием в болница в Истанбул. Там ще бъде извършена трансплантацията.

До този момент са събрани средства от благотворителен търг в Английска езикова гимназия, предстоят и други събития в помощ на Галин. На 8-ми ноември в сградата на Областна управа, от 20 часа, ще се проведе поетичен спектакъл “Тийнейджърите” по стихове на Недялко Йорданов, с ръководители Олег и Валери Еличови. Предстои и спортна среща, посветена на благотворителната кауза, която ще бъде на 6-ти ноември в спортна зала „Младост“.

Сумата, която е нужна за тази трансплантация е 30 000 евро, а е събрана само половината.

В помощ на Галин е организиран и онлайн търг, в който може да се включите с наддаване за дадена вещ. Какво е нужно да направите? Публикувате снимка на това, което продавате, слагате първоначална цена и краен час на търга. Печели този, който даде най-висока цена. Линк към търга - ТУК.

А ако желаете да направите своето дарение по банков път, това е начинът:

Дарителската сметка е в УниКредит Булбанк АД с IBAN #BG55UNCR70001523712910

Галин Величков Балков