Приветстваме ви с добре дошли в нашето малко село Александрово. Радваме са на вашето присъствие, защото подкрепата, която ни оказахте през годините е както морална, така и материална. За нас, честото ви присъствие тук е голямо уважение, но то е взаимно. Винаги сме имали подкрепата на Община Поморие. Ние сме партньори, защото ние жителите като започнем нещо, например аязмото – вие го довършвате, или обратно. Няма деление и всички работим заедно за една добра кауза – по-добър живот на хората от село Александрово.

Така жителите на поморийското село Александрово посрещнаха кандидата за кмет Иван Алексиев и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ. Сигурни в избора си, те връчиха на кмета през последните два мандата Иван Алексиев списък с “малки, но полезни и необходими неща“ за селото, които да бъдат реализирани през следващия управленски мандат. Сред тях са изграждане на парк и засаждане на борова горичка в него, като принос за зелената система в общината.



„Винаги идвам с удоволствие при вас, защото сте задружни и сплотени като едно голямо семейство. Всичко, което поискахте е реално и изпълнимо. Паркът вече е в процедура за изпълнение, а за боровите дръвчета съм сигурен, че заедно ще ги засадим“, каза Иван Алексиев.

Освен в Александрово, кандидатите на ПП ГЕРБ посетиха селата Медово, Каменар и Лъка. На срещите присъства и народният представител от гр. Поморие Ася Пеева.

Село Александрово е първото населено място в община Поморие, в което през 2016 г. се проведоха вътрешни избори за кметски наместник. Иван Алексиев заяви, че ако той бъде избран за кмет на общината ще спази даденото още преди четири години обещание и отново кметският наместник на село Александрово ще бъде назначен според волята на жителите на селото.

Тази година с помощта на Община Поморие, щедри дарители и активното участие на жителите на село Александрово бе довършена реставрацията на параклисa с аязмо „Свети Дух” в селото и бяха обновените стълбите, водещи към него.