Евродепутатът Асим Адемов, народния представител Галя Желязкова и кандидатът за кмет на община Сунгурларе от ГЕРБ д-р Георги Кенов посетиха селата Прилеп, Везенково, Лозарево, Съединение и Манолич. Всички те се срещнаха с жители от различни населени места в общината, като в срещите взеха участие кандидатите за кмет на Прилеп Мима Иванова, кмет на Лозарево Димка Чанева, кмет на село Чубра Диню Иванов, кмет на село Климаш Бекташ Хюсеинов, кмет на село Съединение Живка Бакалова и кмет на село Манолич Метин Гюджен.

Евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Асим Адемов се запозна с проблемите на жителите в община Сунгурларе, успя да разгледа и няколко читалища. Основните желания на хората е да се привлечат повече инвестиции за региона, създаване на младежки клубове и ремонт на инфраструктурата.

"Целият екип сме тук да подкрепим нашия кандидат за кмет от ГЕРБ д-р Георги Кенов. Гордея се, че развитието на България е в пълна сила. Представлявайки страната ни, евродепутатите се грижим да защитаваме националните интереси. Правителството създава условията за успешни европейски проекти, но това не е всичко. Общините трябва да са по-активни в търсене на финансиране от Европейския съюз. Изборите са този индикатор за анализ на ситуацията кой какво е свършил през последните четири години", заяви евродепутатът Асим Адемов. На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници Мария Димитрова, Моника Симеонова, Гергана Желязкова, Ферди Хюлми, Боян Чанев, Сюлейхан Хасан и Фикрет Мехмед.

"Приоритети за община Сунгурларе са образованието, социалните услуги и здравеопазването. Факт е, че през последните четири години не се е обръщало никакво внимание на населените мяста и хората наистина желаят промяна. Политическа партия ГЕРБ винаги ще заставаме зад добрите идеи и в следващите четири години в Община Сунгурларе ни очаква много работа, работа и работа" каза народният представител Галя Желязкова.

„Винаги съм вярвал на тезата, че жителите на общината заслужават повече. Моята мисия като кмет на Сунгурларе ще бъде да върнем града ни на хората и да направим живота им много по-добър. Целта ми е веднага след изборите да започнем да работим заедно с екипа и съветниците за привличане на европейски средства, които пряко да бъдат инвестирани в населените места и да направят Община Сунгурларе и селата ни удобно и приятно място за живеене и работа“ споделя кандидата за кмет от ГЕРБ на Община Сунгурларе д-р Георги Кенов.