Кандидатът за трети мандат кмет на Община Поморие Иван Алексиев, кандидатите за кметове на кметства и кандидатите за общински съветници официално бяха представени пред жителите на гр. Каблешково и на гр. Ахелой.

ГЕРБ е единствената политическа партия, която излиза с пълна листа от 21 кандидати за общински съветници в Поморие. За първи път в листата присъстват четирима души от Каблешково, а досегашният общински съветник Христо Парашкевов е новото, но познато лице, което партията издигна за кандидат за кмет на гр. Каблешково.

„Аз много добре знам кои са неотложните проблеми на нашия град. Искам да ви уверя, че ако бъдат избран за кмет ще вложа цялата си сила и енергия, но ще ми е нужна и енергията на вашето доверие - вашата подкрепа. Приех това предизвикателство като една голяма отговорност, защото вярвам, че имам сила, желание и воля да се справя. Поех тази отговорност и заради голямата подкрепа, която ми гласува ПП ГЕРБ, за което ѝ благодаря. Ще работя с ясното съзнание, че всичко което направим ще остане след нас и то ще говори затова как сме се справили. Аз знам, че заедно можем и съм сигурен, че ще се справим!”, каза кандидат-кметът Христо Парашкевов пред своите съграждани и жители на град Каблешково.

Представянето на кандидатите в гр. Ахелой бе подкрепено от народните представители Ася Пеева и Димитър Бойчев.

„С работата си Иван Алексиев се утвърди като един от най-успешните кметове, които имаме в ПП ГЕРБ. Ние сме отбор и е много важно да подкрепите както кмета, така и общинските съветници. Алексиев много вдигна скоростта на развитие на община Поморие и без подкрепата на мнозинството в Общинския съвет ще е много трудно да продължи този темп на развитие за цялата община.“, каза областният координатор на ПП ГЕРБ Димитър Бойчев.

Помня, че когато за първи път поисках вашето доверие, вие ми поставихте няколко условия, сред които да изчистим залива и да освободим Ахелой от ужасния трафик. Това, което сме поели като ангажимент за развитието на гр. Ахелой, ние го изпълняваме. Още много работа предстои, но за да се случи всичко, отново ни е необходима вашата подкрепа и доверие - за ПП ГЕРБ и за кандидата ни за нов мандат кмет на града Иван Георгиев. Това каза пред жителите на Ахелой кандидат-кметът Иван Алексиев.