„До мен е целият мотивиран, добре структуриран екип от 51 експерти, всеки в своята област. Те, заедно с мен и нашия кандидат за кмет Димитър Николов, ще дадем цялата си енергия, за да можем да мотивираме гражданите да бъдат активни”, заяви водачът на листата на ГЕРБ в Бургас проф. Севдалина Турманова при ткриването на предизборната шатра на партията до Часовника.

Проф. Турманова каза, че тя и останалите кандидати за Общинския съвет от ГЕРБ ще проведат много срещу с хората, ще чуят тяхното мнение и идеяи и щеги добавят в програмата си.

„Всяко мнение и всяко предложение е ценно за нас. Успехът на Бургас е с този екип. Приоритетите ни са образование - ще продължим да надграждаме образователната система и работата си в детските градини, средното образование и ще акцентираме на висшето. Имаме предложения за Фонд наука. Образованието също е важен приротет”, заяви проф. Турманова.

Кандидатът за нов мандат като кмет на Бургас Димитър Николов напомни, че проф. Турманова се е борила успоредно с него градът да има Медицински факултет.