БургасИНФО разполага с кадрите, които са запечатали крадлата от кутията с дарения за малката Цвети. Благодарение на тях бе разкрито как парите за болното дете мистериозно вместо да се увеличават намаляват.

Както вече съобщихме, след като собственикът на заведението Кристиян Киров забелязва, че нещо не е наред се разпорежда всички записи от охранителните видокамери да бъдат прегледани един месец назад. Товага персоналът вижда, че жената, която прави компания на един от охранителите, взима кутията. След като записите са предадени на полицията 49-годишната бургазлийка е задържана и прави самопризнания, че е отмъкнала 500 лева.

Собственикът на „Сакса бийч” обаче решава да даде урок по човечност и откраднатата сума вече отново е в кутията, а самият той също прави дарение. Повече прочетете ТУК. Тази вечер в заведението има събитие, а призивът на персонала е посетителите да пуснат своята лепта в кутията на Цвети, защото остава още много малко родителите й да съберат така нужната сума за лечение в САЩ. Момиченцето страда от детска церебрална парализа.