Съюзът на командосите в Бургас с първа реакция за потресаващата съдба на Денка

img

Съюзът на командосите в Бургас реагира светкавично за потресаващата съдба на болната и самотна Денка от ул. „Дебелт” 72. Както БургасИНФО вече разказа, жената има спешна нужда от помощ, тъй като се влачи безпомощно по коридорите на коперацияа и превръща неволно в истински кошмар ежедневието на съседите си.

„Поемаме разноските за адвокат, който да уточни какви са възможностите жената да бъде настанена в социален дом, както и кой и защо прибира пенсията й и е допуснал тази жена да стигне дотук. Ще следим изкъсо този случай”, коментираха от организацията на командосите.

3 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

3 Коментара

 •  
  Мима
  2019-06-09 12:40:50

  БУРГАСИНФО, да бяхте се ИНФОРМИРАЛИ преди да пишете и снимате за ДЕМЕНЦИЯТА! Едва ли щяхте да публикувате този ОТВРАТИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ. А командосите как ще помогнат? Да й плащат издръжката в частен хоспис, около 1000 лв, болните преживяват три-четири месеца. За общинските се чака с години! Оставам с чувството, че със статията се опитвате да осигурите спокойствието на съседите. Да, много трудно се живее с дементен, най-страшно е за близките, които се чувстват безпомощни и наранени. Бургасинфо, командоси, съседи, роднини, ОБЩИНА, в Бургас няма ДНЕВЕН ЦЕНТЪР за ВЪЗРАСТНИ ХОРА. Кой с какво и как може и би помогнал за създаването му?

 •  
  Нина
  2019-06-09 11:39:15

  Жената е с Деменция и никой не й краде пенсията. Бургасинфо да бяхте се инфирмиралии.

 •  
  Румяна иванова
  2019-06-09 08:27:09

  Благословени да са добрите хора,отзовали се на тази трагедия!Няма институции,няма държава!

Най-новото

Актуални теми

Богоявление 2020

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка