Гореща молба за помощ от сърце към сърце: Младата бургазлийка Силвия има нужда от 13 208 евро, за да може да вижда

img


Близките на младата бургазлийка Силвия Колева отправят зов за помощ, за да може да се подложи на лечение и да спаси зрението си. „ Мили приятели, отправям гореща молба към вас за призив да отворите сърцата си за благотворителна кауза.Нашата дъщеря СИЛВИЯ ТАШКОВА КОЛЕВА се нуждае от трансплантация на роговица в Германия. Сумата е голяма за нашите възможности и много малка за вашите любящи сърца Молим ви помогнете според възмижностите си !

Дарителската сметка е в Райфайзен банк с номер BG69RZBB91551010038005 и е без потребителска такса.СЪРДЕЧНО ВИ БЛАГОДАРИМ!”, призовават близките й.

24-годишната Силвия страда от агресивен кератоконус - заболяване, което представлява прогресиращо изтъняване и изкривяване на роговицата и води до слепота.

Направени са две операции в България за овладяване на заболяването.

За съжаление, към момента Силвия има 100% загуба на зрението на дясното око и прогресираща загуба на лявото.

Единственият начин Силвия отново да върне зрението си е трансплантация на роговица от донор. Поради липса на донорство в България и неопределени срокове на изчакване, операцията може да бъде извършена в Германия. За целта са нужни средства, с които ние не разполагаме.

Стойността на самата операцията е 13 208 EUR . Тази сума не включва средства за следоперативно лечение и болничния престой.

В момента Силвия е включена в списъка със спешно чакащи пациенти. Средният срок за изчакване е между 4 и 5 месеца.

Поради прогресиращия характер на заболяването, Силвия може да загуби напълно зрението си, ако трансплантацията не бъде извършена в най-кратки срокове.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Галина Генова
    2019-02-09 10:12:33

    Дв потърсят клиника Ню Медикъл. Там приемат руските лекари от Клиника Фьодоров и лично аз от човик с такова положение знам, че нещата там са професионални, бързи и не толкова скъпи

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018