Певицата Емануела направи своята шокираща изповед за живота си с Димитър Динев - бащата на второто й дете и наследник на известната фамилия Диневи. Тя разкри, че е преживяла много унижения, била е тормозена психически и бутана, докато е била бременна. Проблемите били най-тежки именно, когато очаквала раждането на детето си. Двамата с Димитър дори е трябвало да имат друго дете, но тя е направила аборт. За всичко това тя разказа откровено пред Мон Дьо по Нова телевизия.

"Имаше период, в който дори се чувствах подтисната, грозна, слаба. Когато обичах Димитър, там беше много голяма любов, той ме подтискаше, смазваше ме. Чувствах се глуповата, не се чувствах силна. Постоянно ми говореше, че съм грозна, че за нищо не ставам, това го търпях две години, но накрая, когато започна да ми изневерява, беше върхът.

Обичах този мъж повече от всичко на света, но когато забременях, започна да се държи лошо.“, разказа Емануела.

Според нея Димитър не искал да се разбере, че баща му заплашил да го изрита на улицата, ако избере мен и детето. „В един момент не издържа, не можа да си намери работа, не можа да устои на това, че баща му го смаза, че няма коли. Започна да си изкарва всичко на мен, толкова се радвах, че съм бременна и в редките случаи, когато ме тормозеше, получавах контракции и притичвах до лекарите. Бях жертва на психически тормоз, докато бях бременна. Имало е случаи, в които ме е блъскал и удрял в шкафовете, докато бях бременна, но не ме е бил“, добави тя.

Димитър й вдигал скандали, че баща му е спрял парите. На него му помагал брат му, дори той платил раждането. „С Динко Динев не съм говорила никога. Той ме подминаваше на улицата, как да отида при него. Пращаше му смс-и на Митко да си живее спокойно, че ще ми вземе детето. Дълго мълчах, но повече не мога“, каза певицата.

Тя отчита, че била прекалено глупава да се влюби в такъв мъж. „Никога няма да му простя, мина това време. Бях с него, когато нямаше два лева в джоба си и го обичах повече от всякога", разкрива Емануела. Тя признава, че не иска повече деца, разказва и, че в момента е сама.

"В момента официално съм сама, неофициално също - няма никой до мен. Провалът ми е изборът на мъже. Дали от това, че съм прекалено ангажирана и не мога да ги мисля тези неща, никога не избирам правилният човек до себе си. Ние сме много самотни като личности, на нас ни трябва много любов и подкрепа, за да творим.", каза още Емануела.