Млада жена стана жертва на „правосъдието“, раздавано от съсед в най-големия бургаски комплекс „Меден рудник“, който сряза гумите на колата й.

„Уважеми ВИП-гражданино на Бургас, който си мислиш, че имаш нотариален акт за улицата пред блока, в който живееш и никой няма право да спира на това "запазено" за теб място. С настоящето обръщение искам да ти благодаря, че сряза двете гуми на колата ми и остави една жена и дете да ходят пеша в дъжда“, е справедливата реакция на бургазлийката. Рязането на гуми е едно от най-честите отмъщения към шофьорите, паркирали не според неписаните правила, наложени от определени жители на околни блокове и често могат да влудят дори и най-търпеливите хора.

„Тъй като сега по обективни причини не мога да преместя колата, ще се наложи да стои там, докато гумите и не бъдат възстановени. И тъй като аз нямам нито времето, нито възможността /пък и желанието/ да го направя, мястото ти ще бъде заето още дълго време, а иначе само след 2 часа щеше да ти бъде свободно. Дано си доволен от стореното и да спиш спокойно! Жив и здрав!!“, ядосва се жената.

Нейният случай предизвика вълна от гневни коментари срещу наложилото се средство за раздаване на „правосъдие“.