Съседи чевръсто чистят снега от тераси и покриви на жилищата си в Бургас, но без изобщо да се съобразяват, че докато трае санитарния им полуден, отдолу минават хора, които принудително могат да превърнат в снежен човек или да ги наранят. Семейство от блок 513 в „Меден рудник“ предизвика гнева на съседите си, когато мъжът и жената развъртяха лопати на покрива, хвърляйки солидното им съдържание на тротоара долу, където се намират магазини, фитнес зала, както и входа на сградата. На направена им забележка, те отговорили с неприлични обиди, като изобщо не се стреснали от възмущението на съседи, които са заснели и видео.

Мъж от ж.к. "Изгрев" пък вчера беше толкова зает да почисти място край колата си, че издигна истинска снежна грамада в съседство, която блокира автомобилите на поне двама бургазлии. Със сигурност собствениците на колите няма да останат приятно изненадани, че пътят им е затапен от купчината сняг, старателно построена от сръчния бургазлия.

„Със сигурност има варианти, които хората могат да измислят, така че хем да почистят терасите и колите си, хем пък да не пречат на останалите и да създават излишни неприятности на съседите си“, коментираха минувачи.