Бургаски крадец-редицивист не случи на късмет като потроши леката кола „Мерцедес“ на дама, паркирана в ж.к. „Зорница“, където тя била на гости на приятелката си. Бандитът искал пари, защото бил гладен и търсел какво да открадне. Излязъл от дома си в ж.к. „Славейков“ и тръгнал на „лов“. Пред блок 20 в ж.к. „Зорница“ видял колата, в която имало чанта и той решил, че вътре може да се намира нещо ценно.

С автомобилна керамична свещ счупил задното дясно стъкло на багажника, бръкнал и взел чантата. Вътре в нея открил всевъзможни принадлежности, сред които професионален сешоар „Фарком", професионални продукти за коса марка „Лореал"; преса за коса с надпис „DUNE 90", чифт дамски обувки марка „Кила", мъжки сандали „Реплей". Като бонус той се сдобил и с раница, съдържаща учебници по английски език. След като взел „плячката“, крадецът отворил раницата, видял, че в нея имало ,нещо" като тетрадки и ги изхвърлил. Останалите вещи занесъл в апартамента, където живеел.

Бандитът-карък по-късно бил и заловен, а за кражбата от Мерцедеса на жената получи 2 години затвор, тъй като по-рано е бил осъждан и по-рано.