Радослав Дойчев е шестгодишно момченце, което води жестока битка. То се бори с тежко онкологично заболяване, а единствената му надежда за живот е до края на януари да събере 33 000 евро. Парите са за лечението на детето, което има злокачествен тумор на меките тъкани. Затова близки до семейството организират благотворителен базар, който ще се проведе през уикенда (14-ти и 15-ти януари) в мол „Бургас Плаза”.


На няколко щанда срещу детския магазин "Хиполенд" ще се продават продукти, а събраната сума ще отива за лечението на Ради. В инициативата се включват голяма сладкарска верига и сладкарски къщи. Техните кулинарни изкушения ще бъдат изложени на благотворителния базар, за да се набере нужната сума за малкото бургазлийче.

От края на 2013г., когато лекарите поставят тежката диагноза на момченцето, животът на неговите родители се преобръща наопаки. За цялото семейство празниците приключват дотук. Започва жестока борба за спасяването на един детски живот. След серия от благотворителни акции е събрана известна сума, но все още са му необходими 33 000 евро.