През изминалия месец се чуха доста негативни мнения за градския транспорт в Бургас. От бургаския превозвач приемат всички тези критики, но сред мненията имаше и позитивни, които останаха на заден план и накараха да се замислят, какво харесвате в градския транспорт на Бургас? И тъй като идва Коледа, а както се знае, няма по-хубаво време за позитивни мнения и подаръци от празниците, от фирмата са решили да направят една кампания.

Разкажете в 3 изречения, „какво харесвате в градския транспорт на Бургас“ и сложете #vbusa на фирмената Facebook страница. 10-те най-харесвани поста ще спечелят 20 безплатни пътувания в градския транспорт, а авторите на 5-те най-добри публикации, ще се сдобият и с по два пропуска за остров Света Анастасия.

Кампанията започва от днес 23.12, а постове ще спрат да се приемат с хвърлянето на кръста на Йорданов ден 06.01. Кой печели ще се определи една седмица след това. И понеже денят ще е петък 13, победителите ще се разберат в 13:00, за да покажат, че доброто настроение не зависи от дните на седмицата. През цялото това време вие може да лайквате на воля!

Весели празници и нека да покажем хубавото #vbusa!