Връщахме се от нощна смяна на браздата, когато колата поднесе. Всичко стана за миг, тепърва ще се изясняват причините, каза един от ранените гранични полицаи при катастрофата край село Евренозово, община Малко Търново.

В болницата в Бургас бяха докарани четирима души - двама гранични полицаи и двама военни, за никого от тях няма опаснот за живота. Тримата ще бъдат приети в здравното заведение, а един вече си тиде у дома. Пред УМБАЛ-Бургас бяха екипи на Гранина полиция, както и на Военна полиция.

Двама от пострадалите униформени - на 53 години от Бургас и на 27 години от Карлово са с наранаявания на главите и ще останат за наблюдение в Отделението по Неврорихургия в МБАЛ-Бургас, а 27-годишен от Карлово е със счупване на носа и травма на главата и е настанен в Отделението „Уши, нос, гърло“ в бургаската болница. Освободеният за домашно лечение е на 50 години от Бургас.

Припомняме, че Военните и граничните полициаи са се обърнали със служебен автомобил „УАЗ“, собственост на Министерството на отбраната. Инцидентът е станал около 10,15 часа тази сутрин.