БГ абсурди: Нахалник отиде с каруца на кафе, подлуди четирима полицаи

img
Снимката е илюстративна

Водачът най-безцеремонно паркирал долнопробното возило на тротоара, за нищо на света на искал да го помръдне

Нахалник отиде на кафе с коня си и паркира като лимузина каруцата край заведение в село край Руен, а опитите да го накарат да я премести оттам завършиха с бурен скандал с четирима полицаи.

Екшънът се разиграл пред кафе-сладкарница в центъра на руенското село. Служител при РУП-Руен забелязал каруцата с впрегнат кон, паркирана на тротоара по начин, по който пречел на пешеходците да преминават по него. Установил собственика, който седял най-спокойно на външните маси на заведението. Предупредил го да премести каруцата и да изчисти тротоара, изцапан от изпражненията на животното. Наглият водач обаче категорично отказал, започнал да крещи, ръкомахайки: „Ти какъв си? Нищо не може да ми направиш”.

Полицаят не могъл да успокои вбесеният собственик на долнопробното возило и се обадил за съдействие на колегите, като на място се отзовали още трима служители на реда. В тяхно присъствие гневният водач продължил да крещи и ръкомаха, отказал и да отиде до приемната полицията, за да бъде установена самоличността му. Наложило се да бъде задържан и отведен в сградата на РУП-Руен, като през цялото време продължил да буйства. В крайна сметка той отнесе глоба за хулиганство.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас