Транспортна фирма „М-Бус” обнови уеб сайта си и вече предлага по-бърз и лесен достъп до своите разписания и основна информация за пътниците. На www.mbus-bg.com, само с няколко клика, пътуващите могат да изберат желаната дестинация, да зададат дата и час на тръгване и връщане, както и да се информират за началната и крайна спирка. Също и за цената на еднопосочния и двупосочен билет по зададеното направление и от кои каси може да бъде закупен.

„Малко преди началото на активния летен сезон ще въведем и онлайн продажба на билети, която цели да улесни максимално нашите пътници”, заявяват от „М-БУС”. Фирмата разполага с над 130 автобуса и обслужва направления от републиканската, областната и общинската транспортни схеми. Превозвачът е концесионер на автогарата в Карнобат, като най-важното за нея, може да бъде открито в отделен раздел.

С „М-Бус” пътуват и много работещи, както и ученици. Специално за тях има секция с цените на абонаментните карти, които са няколко вида – редовна, ученическа или пенсионерка за периоди от 15 и 30 дни.

Пътниците могат да намерят и полезна информация за самостоятелни групови пътувания, както и да направят допълнителни записвания.

От превозвача напомнят на своите клиенти, че от днес (29 април) в сила влизат празничните, по-ниски цени на билетите по линиите до Велико Търново и Плевен. Отстъпките варират в диапазона от 15% до 40% .

„Въвеждаме по-ниските цени като жест за празника, за да може повече пътуващи да се възползват от тях. Ще се постараем да запазим намаленията максимално дълго, като това зависи и от интереса на пътниците по двете линии”, заявява управителят на „М-Бус” Румен Христов. Автобусите за Плевен и Велико Търново тръгват от Автогара „Запад” в Бургас.