В понеделник вечер Поли Генова ще се превъплъти в една от големите звезди в поп фолка на сцената на „Като две капки вода“ – Преслава. Поли не само ще трябва да опита уменията си в съвсем различно амплоа, но и да изпълни песента „Лъжа е“, която самата тя определя като „рок звучене“. „Преслава се справя изключително добре с този тип песни. Трябва да прави повече такава музика!“, споделя блондинката, която не крие, че комбинацията от рок и орнаментика е най-трудната й задача до момента в шоуто.

Майсторът на народните танци и основател на ансамбъл „Чинари“ – Асен Павлов, ще въведе Прея в тайнството на българското хоро, за да може поп изпълнителката максимално да се доближи до автентичния образ на Николина Чакърдъкова. „До момента се справя много добре и мисля, че ще бъде истински фурор на сцената“, сподели Асен, чийто ансамбъл има световни успехи.

Калин Врачански отново ще бъде жена, но този път ще трябва да развие съвършена техника на дишане и редене на бързите рими на Миси Елиът. Геро ще вложи цялата си актьорска енергия в образа на Тодор Колев, а Жоро Низамов и Светльо ще си поделят дуета на Стивън Тайлър и Run DMC. Джулия ще пресъздаде част от личната история на Кристина Агилера, а Орлин на свой ред ще опита стъпките на Джако. Преслава ще извиси глас с един от големите хитове на Таркан, който напомня стила на певицата, но и крие големи предизвикателства.

Как ще се справят участниците с разнообразието от стилове и кой ще спечели сърцата на жури и публика с изпълнението на новата задача в най-обичаното шоу за звездни трансформации „Като две капки вода“? – ще разберете в понеделник вечер от 20:00ч. по Нова.