Романтика, красота и стил ще завладеят Бургас и гостите на града на 8, 9 и 10 април в рамките на изложението Luxury Weddings Expo. Домакин на тридневното събитие ще бъде Експозиционен център „Флора“.

Посетителите ще имат възможност да се срещнат с водещи представители на сватбения и събитиен мениджмънт от цялата страна - модни къщи и стилисти, сватбени агенции и декоратори, фотографи и видеооператори, хотелски вериги и ресторанти, пиротехници и други. Чуждестранното представяне ще дойде от Турция в лицето на ексклузивен бранд сватбени рокли.

Luxury Weddings Expo среща младоженците с всички специалисти, които могат да направят сватбения им ден вълшебен. Гостите на изложението ще имат възможност да получат персонални консултации на място и да разгледат щандовете, каталозите, моделите и предложенията на водещи компании.

Гримьорът Арсена Андреева ще демонстрира най-актуалните тенденции в сватбения грим. Всичко най-ново при булчинските прически ще представят коафьорите от „N Studio“ и Живка Найденова от салон „Бюти“. Като модел на демонстрациите ще се включи претендентка от конкурса „Мисис Бургас 2016“.

Посетителите ще получат ценни съвети от фотографа Симон Вартерян в рамките на уъркшоп на тема „Организация и планиране на сватбената фотосесия“. Базирайки се на своя дългогодишен опит, експертът ще сподели с бъдещите младоженци всичко най-важно за заснемането на техните неповторими емоции от големия ден.

Luxury Weddings Expo ще даде воля на сватбените идеи, като представи специалистите, способни да ги осъществят. Входът е свободен за всички посетители.

Организатор на Luxury Weddings Expo е сватбена агенция Magical Dreams.