Община Бургас, заедно с организаторите на „Бургас скутер джам“ – бургаското скутер предизвикателство, подкрепени от партньорските организации: „BG Be Active“, организатори на „Бургас skate open“ и „Скейтборд клуб Бургас“, търсят мнението на активните спортисти и техните родители относно развитието и благоустройството на скейт парк „Изгрев“.

В следващите 10 дни в специално изградена за целта анкета: https://forms.gle/hEZDgse6DfYHPJtz7, байкъри, блейдъри, скутерджии, скейтбордисти и всички други, ползващи парка по предназначение, са поканени да дадат своето мнение, да споделят своя опит, трудности и нужди. Родители на деца потребители на съоръжението също са поканени да споделят своето мнение.

След обобщение на данните, предложенията и потребностите, ще бъде публикувано обобщение и ще се търсят начини за подобрение на съоръжението.

За повече информация може да следите профила на „Бургас скутер джам“: https://instagram.com/burgasscooterjam?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA и страницата на „Бургас харесва младите“ на: https://www.facebook.com/BurgasLikesYouth