Бургазлийка от ж.к. „Меден рудник“ изказаха възхищението си от три деца на възраст около 8 години, които върнаха раничка с пари и документи. Разказът на жената върна надеждата на мнозина, че доброто е живо, затова го и публикуваме.

„Целта е да изкажа възхищението си към 3 момчета на около 8-9 години (извинявам се, ако в шока не съм успяла правилно да преценя възрастта им)! Днес по обяд заведох малката си дъщеря на площадка зад блок 57. И съм си оставила раницата на пейката. Бързах, за да може да обядва детето и в бързината съм пропуснала да си взема чантата. 2 часа по - късно на вратата ми се позвъни и тези прекрасни деца ми върнаха раницата със всичко в нея. Те миличките са видяли адреса, написан в личната карта и са дошли да ме търсят, за да ми върнат всичко. Реагирах неадекватно като не спирах да им благодаря и им дадох малко пари да се почерпят, сега съжалявам, че не им дадох повече. Благодаря на тези честни деца, благодаря и на родителите им - възпитали сте ги повече от добре, ако някоя майка или баща познае детето си в този разказ, моля да се свърже с мен, защото искам да подаря нещо на тези момчета!“, разказва Калина Ж.

Тя не скрива емоциите си от постъпката на момчетата. „Възхитена съм просто. Имаше и 130 лв., които си бяха там. За някого не са много пари, но за 3 деца са си сума. Можеше просто да ги похарчат и да кажат, че е нямало вече пари там. Да не говорим за главоболия та с документите.“, добавя тя.