Децата на град Камено вече имат нова цветна придобивка. Днес беше открита детска площадка в Парка, отговаряща на всички европейски стандарти. Районът в малкия град се оформя като един прекрасен кът за младите, общината има още идеи за неговото облагородяване.

Неделният ден се превърна в истински празник за малчуганите, които сутринта бяха посрещнати от Мики Маус. Много игри и много награди зарадваха децата и техните родители.

Новата детска площадка е дарение от българина - Калоян Валентинов Данчев. Той стана известен, като един от малкото родни експерти, които са част от елитната общност на Forbes САЩ.

Данчев участва в развитието на Forbes с опита си, който има в сферите на туризма и технологиите. Именно там е развил голяма част от професионалната си кариера. Подаръкът му за децата на Камено е провокиран от идеята да допринесе макар и с малка част за развитието на българските градове, а младите да прекарват повече време навън, отколкото пред електронните устройства.

https://www.forbes.com.mx/ad-refuerzan-consejo-de-forbes-estados-unidos-con-kaloyan-valentinov-danchev/

Така с новата придобивка районът става още по-цветен и желан от младите. До месец ще бъде изграден и скейт парк в близост по желание на младежите от Камено.

Цветната придобивка е дарение от българина Калоян Валентинов Данчев, който развива своята кариера зад граница