Мъж мастурбира пред магазин за хранителни стоки в Айтос, наблюдавайки през витрината как продавачките работят. Два поредни сигнала са били подадени за неприличната ситуация, като е бил сезиран Районния съд в Айтос с преписка, образувана по Акт за констатиране на дребно хулиганство. От записите на видеокамерите е била установена самоличността на извратения мъж, като се оказало, че той е семеен, с дете и живее на квартира в Айтос. Самият той е признал за извършеното.

Очевидци, както и двете продавачки от магазина са разказали как лично са видели мъжа, който след като си закупил бира, излязъл пред търговския обект, застанал пред витрината, наблюдавал магазинерките как работят и не след дълго започнал да мастурбира.

„Съдът, като взе предвид тежестта на нарушението, не високата степен на обществена опасност и личността на дееца – семеен, с дете, преценя, че за постигане на целите на закона, следва да се наложи административно наказание – глоба.“, се казва в решението на съда. Според него мъжът е глобен 100 лева.