Остров Света Анастасия очаква първите си посетители, като най-нетърпеливите да посетят острова могат да го направят още днес - 1 май (събота). Приемат се записвания и за провеждане на лични или корпоративни събития – сватби, кръщенета, рождени дни, тиймбилдинги. Подобрен е достъпът от пристана към сградите, а в реновирания ресторант отново ще могат да се опитат вкусни рибни специалитети по островни рецепти.

Кораб „Анастасия“ ще извършва по три курса на ден с часове на отплаване от Магазия 1: 10:00, 13:30 и 15:00 часа.

Посрещането, изпращането на пасажерите, престоят на борда на кораб „Анастасия“ и на остров Света Анастасия ще се извършват при спазване всички противоепидемични мерки. В тази връзка желаещи да пътуват до остров Света Анастасия задължително трябва да направят предварителна резервация.

Резервации се приемат всеки ден от 9:00 часа на телефон 0882 004 124 или на е- mail reservations@gotoburgas.com, като е необходимо пътуването да се заяви най-късно до 17:00 часа на предходния ден.

Билети могат да бъдат закупени на гише от Туристическия информационен център, който се намира във фоайето на "Магазия 1". Възможни са и картови разплащания.

Цени за пътуване с кораб „Анастасия“до 31 май:

Стандартен билет – 12 лева;

За ученици и пенсионери – 9 лева;

За деца от 3 до 7 ненавършени години – 3 лева;

За деца до 3 години и хора с увреждания – безплатно;

Организирани групи ползват отстъпка.

Предвид динамично променящите се метеорологични условия, уверете се предварително, че кораб „Анастасия“ ще извършва плавания до острова. На телефон 0882 004 124 ще получите актуална информация.