Веригата продължава да предлага на бургазлии най-доброто сред хранителните продукти и стоките за дома, вече и с възможност за доставка до адрес в избран от клиента час и безплатно за покупки над 50 лв.

От октомври 2020 г. жителите на Бургас вече могат да пазаруват в истински премиум супермаркет, благодарение на веригата Parkmart. Магазинът е различен от традиционните квартални бакалии или големите хипермаркети от типа "дискаунтър". В Parkmart можете да откриете огромен асортимент от най-добрите български производители на чисти и качествени хранителни продукти, както и разнообразие от чуждестранни деликатеси, екзотични и специални храни, био продукти, прясно изпечен хляб от истинска пекарна, богат избор на риба и морски специалитети, уникален винен лист, марков алкохол, крафт бира и още много изкушения.

"Много от нашите доставчици са малки стопанства - ферми, мандри, земеделски производители, които отглеждат чиста храна и приготвят продукти с вкус "като от едно време" - по оригинални рецепти и с истински съставки. Избираме ги много внимателно и им даваме добри условия да стигнат по-лесно до потребителите." - споделят от премиум веригата. Асортиментът включва и продукти, които трудно могат да се открият в други магазини, например отлежалото 28 дни телешко месо, патешко месо, редки вносни сирена, различни фермерски специалитети.



Онлайн пазаруването на хранителни и битови стоки набира скорост в световен мащаб. Настоящата ситуация с пандемията допълнително ускори този процес. Но редом с ръста на онлайн покупките се наблюдава и изместване на фокуса към здравословни и премиум продукти. Все повече хора започват да търсят начини да подобрят своето ежедневие и стил на живот. Те обръщат внимание на качеството на храната, която консумират, на начина, по който организират времето си, спортуват, грижат се повече за себе си.

"Затова и от Parkmart побързахме да отворим и онлайн супермаркета в Бургас, паралелно с физическия магазин. Когато пазарувате онлайн, пестите време, което можете да използвате за по-важни или по-приятни неща. Спестявате си и шофирането в трафика и търсенето на място за паркиране. Отпада нуждата да разнасяте тежки торби и да прехвърляте покупки. В сегашната ситуация, избягвате и струпванията на хора и сте в безопасност. Можете да планирате по-добре деня си, да напазарувате от офиса или късно вечер и да си изберете час за доставката, който ви е удобен. Имаме възможност да обслужим дори поръчки от чужбина, които хората правят за свои близки, доставяме до всяка точка на града, а за големи покупки сме правили и изключение и сме доставяли и до други населени места в близост. Стараем се да предложим възможно най-добрата, премиум услуга на нашите клиенти. И онлайн, и на място." - казва Добромир Андонов, собственик на веригата. И добавя, че след успеха на онлайн супермаркета във Варна и ръста на поръчките още през първите месеци, не се съмнява, че жителите на Бургас ще оценят тази възможност и ще се възползват все по-често от услугата.
Parkmart извършват доставките на хранителни продукти със собствени автомобили, без посредник. Особено внимание се обръща на мерките за безопасност, както и на изискванията за продажба на акцизни стоки. Тютюневи изделия не се продават онлайн, а при доставка на алкохол се съблюдава правилото получателят да има навършени 18 години.

Премиум супермаркет Parkmart в Бургас се намира точно срещу Пантеона в Морската градина, на адрес ЖК Лазур, бл. 153, в зелената зона за паркиране. Работи всеки ден от 08:00 до 22:00 ч. Онлайн магазинът приема поръчки денонощно, а доставките по домовете се извършват от 09:00 до 21:00 ч.