Изпращаме 2020 година с още добри новини за феновете на 90-те! Запазете отсега 6, 7 и 8 август 2021 за SPICE Music Festival, защото и през следващото лято това ще е едно от най-големите музикални събития в Европа!

А освен вече обявените артисти, в програмата на SPICE Music Festival 2021 се включват още емблематични имена. Първото от тях е DJ BOBO със забележителното си шоу Kaleidoluna, което за за 27 години успя да достигне до близо 200 000 фенове по целия свят. Време е и на Бургас да стане част от Kaleidoluna семейството!

Другите нови имена в програмата на фестивала са Danzel, Real McCoy, евроденс поп формацията Alice DJ, британска електрик денс поп формация N Trance, германците U96 и Leeroy Thornhill – Ex-Prodigy, един от основателите на култовата група Prodigy.

В предстоящото издание на фестивала вече са потвърдили участието си и Maxi Jazz - основателя и неповторим глас на култовите FAITHLESS, STEREO MC's, BOMFUNK MC`s, „лошото момче“ на американския рап COOLIO, C-BLOCK, MASTERBOY, NANA и VENGABOYS!

Припомняме и другата голяма новина от SPICE Music Festival - повече от 20 г. след последният съвместен концерт Дони и Момчил отново ще се качат на една сцена в Бургас! Няма човек в България, който да не свързва 90-те с музиката на Дони и Момчил, така че участието им на SPICE Music Festival е истински подарък за децата на 90-те!

Това е забележително събитие, което не бива да пропускате, ако сте израснали с музиката на Дони и Момчил! Съвместната им изява ще е с музикантите от “Фондацията” и е под надслов: “Фондацията представя Дони и Момчил”.

И това, разбира се, не е всичко – очаквайте още новини и изненади от SPICE Music Festival 2021!

Промо билети за фестивала се продават на цена от 89 лв. за трите дни, а след изчерпване на количествата цената ще бъде променена. Тридневен билет за SPICE Music Festival 2021 можете да купите онлайн от EPAYGO и в мрежата на EasyPay в цялата страна.

SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД и Fest Team с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY – станция номер 1 за музика от 90-те!