Управителката на заведение „Воденицата”: Няма как нашата музика да държи жителите на „Лазур” будни, оркестърът ни е до 23:30

img
снимка фейсбук

Няма как музиката от заведение „Воденицата” да е причина за нощното безпокойство на жителите в ж.к.. „Лазур”, които се оплакват, че не могат да спят до 4 сутринта. Причината е, че няма институция, която тази година заради COVID-19, да ни позволи да работим до толкова късно. Това заяви управителят на заведението в Морската градина Мария Диамандиева като отговор на жалбите на живеещи в района.

„Оркестърът ни свири до 23:30. До този час музиката ни е най-силна, след това много по-тихо продължава до 00:00 ч., когато затваряме. Отговаряме на всички изисквания”, заяви Диамандиева.

„Предни години може музика да е идвала от нас, но тази година- гаранция не сме ние. Дори в последните 4 дни не сме работили, а в понеделник и вторник ресторантът няма оркестър”, каза тя.

Според нея в Морската градина има заведения, които работят до късно, но от колегиалност не пожела да уточни кои, посочвайки, че полиция и други институции могат да потвърдят, че „Воденицата” не е източник на шума, притесняващ района вечер.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"