Семейство от Бургас не е било допуснато до плажа,попадащ в територията на един от хотелските комплекси на дюни. Обяснението от служителя на комплекса било, че нямат онлайн резервация. За неприятното усещане - да не можеш да си платиш за чадър и шезлонг, там къде си избрал да плажуваш в почивния ден със семейството си съобщи в социалната мрежа Стефан Баев.

„В неделя решихме да посетим плажа. След като спряхме колата възможно най-близо до портала, ние се насочихме към него, мислейки че можем да посетим плажната ивица. Бяхме спрени от едно учтиво момче, което ни попита накъде отиваме и ни каза, че не можем да продължим. Обясни ни, че плажът е бил резервиран онлайн. Бяхме насочени към другия вход. Ние предпочетохме да го прескочим и да отидем още по-нататък, където е свободната зона”, обясни в „Здравей, България” Стефан Баев.

Изпълнителният директор на хотелския комплекс Николай Янков обясни, че в случая става въпрос за недоразумение. „Нашият служител е разбрал, че онлайн резервацията е необходима, понеже порталът е за един от нашите хотели. Всеки може да ползва плажната ивица”, уточни той.