Недостиг на самолети предизвикал хаоса с руските туристи

img

На компанията Bulgaria Air навярно не достигат самолети,тъй като аварията дори на една машина води до огромен проблем, още повече, че резервнине части се доставят от други държави, за което трябва време. Това пише eadaily.com, цитирайки генералният консул на Русия във Варна Владимир Климанов.

Заради проблеми със самолетите на компанията Bulgaria Air няколко групи руски туристи не могат да излетят от България, съобщава ТАСС.

Закъснението на няколко полета на компанията Bulgaria Air стана причина за задържането на руски туристи на летището в Бургас. Сред пътниците има много семейства с деца.....На 14 юли руски туристи отново бяха принудени да нощуват на летището в Бургас, пише News.ru

Десетки руски информационни и специализирани сайтове съобщиха още новината с поредното премеждие на руски туристи по българското Черноморие. Информациите са богато илюстрирани със снимки и видеа на чакащите руски туристи.

Припомняме, че повече от денонощие руски туристи не излетяха от България в точния час заради проблеми със самолетите на авиокомпанията "България Ер". Рейс от Бургас и Варна закъсня с около денонощие.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Криси
    2019-08-05 16:27:54

    Все пак това са машини, не може да се предвиди в кой момент юе даде отклонение. По-важното в случая е, че авариите се хващат навреме и се отстраняват.

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?