С уникално парти на брега на морето Съдърланд отбеляза десетата си годишнина в България. Всички служители от бургаския офис на компанията имаха възможност да се потопят в духа на филмовото изкуство, като основния дрескод на събитието беше „Любими филмови герои“.

Бургас се наложи на като един от най-успешните офиси на компанията в световен мащаб. Постоянното разрастване на компанията в нашия град се превърна в нещо нормално. За 4 години Съдърланд Бургас вече разполага с портфолио от 5 проекта с немски, италиански, френски и шведски език, няколко летни програми с немски и френски език, академия за повишаване нивото на немски език.

С голям интерес се очаква стартирането на изцяло нов за компанията проект обслужващ световен лидер в сферата на развлеченията и медиите, който ще търси хора освен с немски, италиански и френски, също и с английски, испански и холандски език. С откриването на този нов проект компанията ще отговори на очакванията на хората в Бургас и региона за повече възможности за работа с по-широка палитра от езици, но най-вече с английски език.

Американската компания за трансформация на бизнес процеси стъпва в България през 2008 г., а офисът в Бургас е отворен през 2014 г.