След успешния завършек на 2022 и още пo-успешния старт на 2023 екипът на Региоком Бургас продължава да печели нови проекти. Към първия стартирал екип от 10 авантюристи през август 2020 до януари 2023 се присъединиха още над 140 нови мотивирани служители, които работят по пет различни проекта в сферата на телекомуникациите, енергетиката, онлайн търговията и транспорта.

Като една от водещите компании в бранша, Региоком отново актуализира заплатите както за настоящите, така и за бъдещите си служители. С това компанията затвърди атрактивния стартов пакет – твърдо възнаграждение, стартов бонус, месечни премии за постигнато качество на обслужване и продажби по телефона.

Предвид динамичната икономическа обстановка и рязкото покачване на цените във всяка сфера на живота, няма как да останем безразлични. Искаме хората ни да се чувстват спокойни, не просто да запазят покупателната си способност, но и да я увеличат. Те са нашият най-ценен ресурс и и да инвестираме в тяхното благосъстояние, е най-доброто, което можем да направим. Взехме това решение с изключителна увереност.“, споделя Паола Георгиева, зам. управител на Региоком Бургас.

Региоком България продължава да набира амбициозни и владеещи на високо ниво немски език служители. До края на 2023 ще стартират още близо 15 групи за обучение, в които всеки кандидат с добри езикови компетенции и компютърна грамотност е добре дошъл. Фирмата инвестира в добре организирано обучение, планирано в малки групи с висока подкрепа от страна на ръководните кадри. По време на обучението новите служители получават както теоретични, така и комуникативни и езикови знания. Обучението е заплатено от страна на компанията с възнаграждение, по-високо от средното в региона. Още по-атрактивна е и въведената бонус-система. Региоком се отличава с възможностите за професионално развитие на всеки служител, чрез ежегодна международна програма за повишаване на професионалните квалификации.

Мирослав Маринов, Проектмениджър:

През лятото на 2020, след дълги години в напълно различни сфери на дейност, попаднах в новия офис на Региоком Бургас. През последните 3 години се запознах с множество нови колеги във фирмата, с които съчетаваме работното ежедневие с приятната атмосфера в офиса. Прекрасна обстановка на работното място, коректни работни отношения, конструктивна обратна връзка и гъвкавост - ние имаме всичко, за да се чувстваме удовлетворени.

Моят мениджърски успех дължа преди всичко на сплотените си екипи – аз разчитам на моите колеги, както и те се осланят на мен – това е нашето мото и същността на успехите ни - екипна работа.“

Симон Ланге, Проектмениджър

Работата в една немска фирма в България има множество предимства за мен като германец. Аз имам възможност да работя в познатата ми структурирана среда и едновременно с това да постигам прекрасна симбиоза между българската и немската култура. В ръководените от мен проекти постигаме хармония и празнуваме успехите си заедно. Радва ме всекидневния фийдбек от моите колеги по отношение на топлата и приятелска атмосфера в офиса. Региоком като работодател се грижи не само за заетостта на своите служители, но и за зараждането на нови приятелства и добро настроение по време на работа. “

Снимка: Симон Ланге и Мирослав Маринов

Повече за отворените позиции може да откриете на кариерната страница на Региоком, във фейсбук или да кандидатствате с актуална автобиография директно на jobs@regiocom.bg