StoreIT показва ново поколение на управление на информацията в централната си база, открита в Индустриална зона Българово. Церемонията се състоя официално днес, а лентата прерязаха собственикът и управител на фирмата Станимир Николов, зам. кметовете на Бургас Красимир Стойчев и Весна Балтина, като и кметът на Българово Йордан Йорданов, присъстваха общински съветници, представители на фирми и партньори. Новият център поставя фокуса си върху оптимизиране и дигитализация на фирмени документи. Това всъщност е дигитален архив, който помага много на фирмите.

Това е обект за дигитализация и архивиране на документи. Работим с информация от документи, може самата хартия да я складираме тук - в сигурна среда. Може да дигитализарме цялата информация, която да влезе в самия работен процес и да улесни дейността на хората, които работят с тях. Клиентите са ни от цяла България. Избрахме място, където е спокойно и е встрани от централните шумни райони. Това е част и от концепцията за сигурност, която имаме. Ценралният обект за нашата фирма е този тук. Наши клиенти са най-вече компании, които боряват с голям брой документи – предприятия, които съществуват дълги години и има много ведомости, документация, която трябва да се пази много време, както и счетоводни компании, банки, финансови институции и всеки, който борави с документи. Предвиждаме около 15 души на работа тук, хора, които са свикнали да работят с цифри и с документи, имаме и IT специалисти.“, каза Станимир Николов.

Днес е 15 юли, през 2014 година на 16 юли откихме Пътен възел-Българово и тогава си казахме, че по този начин ще отворим територията на Българово и Камено за инвестиции, за бизнес, за инициативни хора, които ще дойдат тук. Това, което си мечтаехме, започна да се случва. Аз благодаря, че тези хора припознават нашата Индустриална зона и хората от Българово – като партньори.“, каза кметът на Българово Йордан Йорданов.

„Още от първия мандат на кмета Димитър Николов говорихме за бизнеси с висока добавена стойност, модерни. Този е именно такъв - „облачни технологии“, най-новото. Всички останали инвеститори трябва да се реализират наоколо много бързо. Успех! И да се разширите.“, каза зам. кметът на Бургас Красимир Стойчев.

В центъра има всички условия за дейността на фирмата, както и условия за работа на служителите й.

Процесът по дигитализация и архивиране:

Безопасно вземане на документите, сигурно транспортиране, подготовката им, дигитализация – по избор, маркиране и индексиране на кашоните, подреждането им, достъп до дигитализарините докуминти.

Не само съхранване на сигурновст за всички документи и архиви, но услугите позволват: 24/7 онлайн достъп и контрол до съхраняваната информация, лесно проследяване на документацията, спестяване на физическо пространство, намаляване на разходите за администриране на информационни активи.