Немската компания regiocom отвори врати в Бургас преди година, но вече има близо 100 служители в града. Експанзията продължава с пълна сила и ръководството разкрива, че само през септември планира да назначи 60 специалисти с немски език. Освен в Бургас работодателят има офиси и във Варна, Русе, София и Велико Търново, като екипът вече наброява над 1000 души.

Доказала се с отлично качество на услугите, които предлага в сферата на Customer Support, regiocom успява да спечели доверието на още един голям бизнес партньор. Новият проект, който предстои да стартира на 20-ти септември, ще обслужва клиентите на онлайн платформа за дрехи. Служителите в него ще имат възможността да работят както на място от офиса в Бургас, така и изцяло дистанционно, ако живят в други градове.

Офис на regiocom в Бургас

„Това е най-новият офис и най-новият ни проект. Възможностите за развитие са неограничени! Нещата стават още по-вълнуващи, що се отнася до възнаграждение и допълнителни социални придобивки като 24 дни платен годишен отпуск, премии, допълнителна здравна застраховка и още много! При това предишен опит не е нужен, защото се преминава специално обучение, което подготвя кадрите за реалния работен процес. Ние предлагаме отлична алтернатива и за заетите в туризма, които извън сезона имат възможност да използват езиковите си компетенции.“, разказва Рени Соколова, рекрутър в Бургас.

Рени Соколова, Специалист по подбор на персонал в regiocom

Към момента regiocom има редица успешнo реализирани проекти в сферата на енергетиката, телекомуникациите и търговията. Повече за отворените позиции и възможностите, които немският работодател предлага, можете да видите на интернет страницата или във фейсбук. За да се запознаете отблизо с екипа, може да се включите и в онлайн кариерно събитие, което ще се състои на 17-ти септември от 17:00ч.