Интернет търговията е нещо хубаво, но не и когато опаднеш на агресивни и некоректни търговци. Повече от месец хора се оплакват, че където и да влязат, ги преследва предложение да си купят вечни очила. При тях проблем нямало. Стъклата се регулират и който диоптър ви хареса, с него оставате. Незнайно защо обаче, след като са "вечни", трябва да си купите най-малко два чифта...

Офталмолози предупредиха, че това е чисто безумие, тъй като всеки човек има индивидуално разстояние между очите и фокус и те трябва да бъдат измерени. В противен случай, колкото и добре да виждате в началото, зрението ще започне да се разваля, тъй като няма да сте с фокусираните специално за вас очила.
Продават се и лекарства. Буквално за всичко. Каквато и болест да ви мъчи, търговците имат решение. И на всичкото отгоре всички илачи струват 118 лева, но само днес и само за вас, цената е намалена с 50 процента и ще дадете само 69 лева! Независимо какви са ви болежките. Високо кръвно, гъбички, импотентност, хемороиди, или кокоши трън. Лекуват се даже разширени вени и то при положение, че съдовите хирурзи вече се чудят дали да не ви сложат стенд.

Последен писък на наглостта обаче са зъбните протези.

Продават се ченета.

Само за 12 лева цял комплект!

Ама че всяка уста е различна...Че стоматолозите вземат мерки по три пъти и пак зъботехниците не могат да уцелят точния размер всеки път, няма значение.

Тези от рекламите ще ви прилепнат като втора кожа и ще почувствате истински зъби в устата си.

Поне така твърдят продавачите.

Жалко е, че има наивници, които се хващат!