Пазарът на онлайн залозите в България продължава да се развива и въпреки че на територията на нашата страна са лицензирани едва няколко компании (от хиляди, действащи по света), индустрията несъмнено разгръща все по-осезаемо своя потенциал. Нарастващата популярност на интернет букмейкърите отчасти се дължи на липсата на наземен оператор, който да приема платени прогнози в добре известните пунктове и кафенета. Но всъщност много потребители се преориентираха към онлайн бетинга още преди две-три години А сега биват последвани от всички, които тепърва откриват удобството на интернет залозите.


За любителите на прогнозите и хазарта, които наскоро са се насочили или тепърва смятат да пробват уеб базираните платформи, невинаги е лесно да свикнат с новите обстоятелства. Какво предлага букмейкър Х в сравнение с букмейкър
Y? Кои са предимствата на първия и предиствата на втория? Отговори на подобни въпроси се намират в bgbets - верен компас за потребителите в света на онлайн залозите. Сайтът може да бъде полезен както за тези, които сега навлизат в сферата на интернет залозите, така и на по-опитните играчи, търсещи експертно чуждо мнение, което да им бъде от полза.


Те ще намерят сериозен обем от информация за букмейкърите, които оперират легално на нашия пазар. В
Bgbets са предоставени напълно безплатно подробни ревюта на всички компании, които са достъпни на територията на страната. Сайтът е своеобразен хъб, отправна точка, която води към всяка от лицензираните платформи. Преди да си направите регистрация и да депозирате средства, можете да прочетете какво предлага всеки от букмейкърите. Изборът е труден, защото компаниите се надпреварват да вадят актуални оферти, с които да привличат нови клиенти, както и да задържат старите.


Офертите за нови клиенти - какво трябва да знаем за тях.


Първо трябва да сте наясно със следното - може ли да се направи повече от една регистрация от един човек. Не, ако става дума за един букмейкър. В платформата на един оператор всяко пълнолетно физическо лице има право да създаде само един профил. Отговорът обаче е “да”, ако говорим за различните платформи на българската сцена. Т.е. ако вече имате действащ акаунт в системата на
Efbet, няма проблем да се регистрирате и в bet365, за да се възползват от възможностите, предоставяни и от тази компания.
А офертите за нови клиенти се различават не само по размера на бонуса, който отделните букмейкъри предоставят за добре дошли. Условията на стартовите промоции варират и това, че сте разбрали какво предлага един оператор, не означава, че същото важи и за друг.
Bgbets дава детайлна информация за това какво предлагат бонусите за нови потребители. Това, разбира се, може да се прочете и в сайтовете на всяка една от достъпните в България платформи. Предимството на Bgbets е в това, че всичко най-важно е събрано на едно място, а така потребителите спестяват време, защото могат да намерят синтезирана информация за всичко най-важно, което ги интересува.