Пролет през декември и топло слънце усмихнаха бургазлии

img

Температури от 15 до 17 градуса препълниха заведенията в Морската градина

Декември зарадва бургазлии днес с температури от 15 градуса и нито едно облаче не засенчи грейналото слънце. Жителите и гостите на града използваха топлото време за игра на плажа или да пият кафе и бира, любувайки се на прекрасната гледка към морето. Други пък се радваха на слънчевите лъчи с разходка и каране на колело. Най-големите смелчаци бяха се разгорещили с игра на волейбол и захвърлиха дрехи и обувки.

До понеделник - вторник следващата седмица ни очаква хубаво време. Предстои слабо повишение на температурите. Ще бъде предимно слънчево

Хубавото време ще продължи до 12 декември. След това Средиземноморски циклон ще се разположи над източното Средиземноморие, в частност над Турция, и ще докара снеговалежи над страната. Те ще бъдат главно над източните райони. Там ще духа и силен североизточен вятър.

От 13-14 декември до към 20 декември ни очаква много студено време. В северната част на страната дневните температури ще бъдат под нулата. След 20-и декември отново ни очакват снеговалежи.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас