Площад „Тройката” едва побра всички, които в полунощ извиха Дунавското хоро, а невероятната Михаела Маринова нажежи емоциите и се раздаде до край в новогодишния концерт. Вече е традиция отбелязванията на най-важните дати да се превръщат в общоградски тържества и тази година отново хиляди бургазлии избраха да празнуват заедно навън.

„2019-та беше изключително трудна, тежка, но и с големи успехи за Бургас. Имаше много препятствия, но това ни накара да обичаме повече живота и близките около нас.Пожелавам Ви в следвщата година Бургас най-вече да бъде здрав, пожелавам всеки, който си е поставил цели и задачи, да ги постигне. Пожелавам талантите на Бургас, бургаските деца, да постигнат още по-големи успехи. Нека всеки в своята сфера, в своята професия, да постигне това, което си е набелязал. Нека в следващата 2020-та да бъдем мъничко по-добри към близките, към хората, които имат нужда, към хората, които са в беда. Нека погледнем на живота с по-голямо сърце и откритост”, каза кметът Димитър Николов в новогодишното си поздравление.

Въпреки дъждът настроението на „Тройката” е невероятно, а пищната заря направи посрещането на Нова година още по-приказно.

За всички дошли имаше и безплатно парче баница.

Честита нова година на всички жители на Бургас и областта от екипа на БургаИНФО. Нека 2020-та е здрава, плодородна и щастлива!