Сидеров покани Джамбазки на бой

img

Лидерът на Атака и кандидат за кмет Волен Сидеров покани на бой конкурента си за поста Ангел Джамбазки.

Офертата към бившия партньор от коалицията Обединени патриоти бе отправена от фейсбук профила на Сидеров, пише OFF News.

Ето какво написа той в социалната мрежа снощи:

"Каня от утре, 10 октомври, кандидата за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки където и когато пожелае на физически двубой с всички средства и последствия от това, в който да ми отговори защо цяла година писа доноси срещу мен в Европарламента и да си каже хомосексуалист ли е. Поканата ми важи за всеки ден, считано от 10 октомври."

А под публикацията заваляха коментари, някои от които доста остроумни. Като този:

Предизборните закачки между Сидеров и Джамбазки ексалират с всеки изминат ден. Всичко започна в предаването „Референдум“ с участието на лидера на Атака, в което той няколко пъти заяви, че кандидатът на ВМРО за кмет е гей.

В отговор Джамбазки поиска всички кандидати за кметове в столицата да се подложат на тест за наркотици, явно намеквайки за склонности на Сидеров. Атакистът обаче реконтрира с друга оферта - всички кандидати за кметове на София от мъжки пол да се подложат на медицинско изследване, което да докаже, че не са хомосексуалисти.

"Относно искането на един от кандидатите за кмет на София, всички кандидат-кметове да се подложат на изследване за наркотици, съм готов още утре да се изследвам. Поставям обаче и изискване към всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на сфинктера, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване", обясни Сидеров.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Val
    2019-10-10 21:57:17

    Този господин Сидеров отдавна е втръснал в живота на хората. Ей, няма такава наглост- да те плюят, а ти да мислиш, че вали дъжд. Не е истина, какви неадекватни човечета кариерстват в политиката на страната ни. Срам и позор!

Най-новото

Актуални теми

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав

Трагедия на Моста в Бургас