ВМРО излиза официално с Димитър Димитров в Приморско и Стоян Диханов в Китен, МИР издига Стоян Василев и Катя Вълчева

img
Стоян Василев и Димитър Димитров вече официално са регистрирани в Общинската избирателна комисия като кандидати за кмет

Бившият кмет на Приморско Димитър Димитров официално е регистриран като канидат от името на ВМРО за предстоящите местни избори. Както БургасИНФО съобщи в края на миналата седмица е взето решението енергичната председателка на местната организация на войводите Ваня Андонова да не бъде кандидат за кмет, а част от листата. За второто по големина населено място в морската община- Китен, ВМРО излиза със Стоян Диханов – бивш зам. кмет на Приморско по времето, когато управляваше кметът на БСП Лиляна Димова, кандидат за общинси кмет от НФСБ на изборите през 2011 година.

Предприемачът Стоян Василев, който е брат на известния на широката публика от риалити тв формати Здравко Василев, е кандидат от МИР. От името на тази формация ще участва в изборите и дейната настояща кметица на Китен Катя Вълчева. МИР е коалиция с участието на ВОЛЯ и БЗНС.

БСП регистрира листата си за общински съветници, в която участват познати от близкото минало лица в политическия живот на морската община. Водач е Пенко Калудов – бивш общински съветник. В списъка е и Надя Диханова – зъболекар по професия, сестра на Стоян Диханов, тя също е бивш общински съветник.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав