Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви, че би си помислил, ако му гласуват доверие да се кандидатира за президент, но смята, че има и по-добри варианти.

Пред bTV той подчерта, че с НФСБ и ВМРО предстои да обсъждат кандидатури.

Към президентските избори гледам с подход към бъдещи парламентарни, в които да се появи патриотичен блок и той да може да влияе на изпълнителната власт, каза Сидеров. Миналата седмица, след седем годишно мълчание той се срещна с председателя на НФСБ Валери Симеонов.
Стана ясно, че можем да си говорим и да си сътрудничим, посочи още Сидеров във връзка със затоплените отношения с лидера на НФСБ. За раздялата в миналото той обясни, че не е имало нещо за разделяне, а по-скоро разминаване между тях, цитира Dnes.bg.

Въпреки разменените обидни реплики лидерът на "Атака" обясни, че са си казали, че няма да се връщат към взаимните нападки.

Никога не съм използвал наркотични вещества, готов съм да се подложа на тест. Това е част от медийния образ, който ми се наслагва, за да се неглижират другите неща, подчерта Сидеров.

Лидерът на "Атака" отбеляза, че се среща с пробационен служител за подпис 2 пъти седмично, а веднъж на 2 седмици разговарят.

Обяснявам колко щастливо детство съм имал, никога не съм бил подложен на агресия, нито пък аз съм подлагал някого, посочи Сидеров.

След 5 юли ще се реши какъв общественополезен труд ще полага. Сидеров отбеляза, че е готов да чисти паметници и доброволно, без присъда, би поканил и колеги депутати.

Той разкритикува президента Росен Плевнелиев заради острата му реакция срещу Москва.

Президентът направи много грешки в практиката си и показа как не трябва да се държи един държавен глава. Не е допустимо да създаваш враждебност към други държави, когато си президент, изтъкна лидерът на „Атака”.