„Пътят до Бродилово най-после ще бъде ремонтиран. Хората в селото ще получават здравни грижи. И знаете ли защо ще се случи това? Защото няма да струва много. Защото бюджетът на общината може да покрие този разход. И защото е в полза на всички хората, а не на един“, съобщи след среща с местните жители кандидатът за кмет на община Царево Емил Пейчев от „Продължаваме промяната-Демократична България“.

Заедно с кандидата ни за кмет инж. Радко Денев (за с. Бродилово) и част от кандидатите ни за общинските съветници гостувахме на задружните членове на пенсионерския клуб в село Бродилово. В тази среща с хората от Бродилово никой не поиска нищо лично за себе си.

Поискаха да бъде ремонтиран пътя до тяхното село, за да пътуват всички удобно и лесно.

Поискаха поне веднъж в седмицата някой да им провежда медицински прегледи в селото.

Поискаха бъдещият кмет на Царево да отива при тях, за да ги види и чуе на място, а не те да чакат пред вратата на кабинета му в Общината. Поискаха това. Поискаха редовен транспорт до с. Бродилово. И ще им бъде дадено. Ако получа доверието ви и ми възложите отговорността да ръководя община Царево, така ще бъде.“, добави Пейчев.

Срещата коментира и кандидатът за кмет на селото от „Продължаваме промяната-Демократична България“ Радко Денев, който преди дни е участвал и в разговор на опонента си Мартин Русинов от ОБТ Български лейбъристи с избиратели.

„Срещата в с. Бродилово мина повече от брилянтно. На срещата на Мартин с избирателите казах: не се натискам да ставам кмет. Аз съм инженер с много опит и ако изберете Мартин за кмет, мога да помагам в решаването на технически проблеми. Не съм казал да не се гласува за ПП-ДБ. Беше една приятна среща с много разговори, които завършихме с похапване на хубава торта. А днес на срещата с Емил Пейчев и избирателите казах: Пенсията ми е голяма, но няма да казвам колко е, защото ще ми завидите. Ако ме изберете, ще ме лишите от някои дребни удоволствия - следобедна дрямка, екскурзии и др.“, обяви с хумор публично Радко Денев.